Πού θα μας Βρείτε

 

find us on facebook

 

   ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  Ομορφοκκλησιάς 6β

   Ν. Ιωνία Αττικής

          6977 450 846

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 

BIOMHXANIKOΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.

  Ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός,   είναι μια διαδικασία που βοηθάει στο στάδιο της προμελέτης, την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών της εμφάνισης ενός προϊόντος, ώστε να καταστεί ελκυστικότερη η διάθεσή του.

Η καινοτομία, η αισθητική, η λειτουργικότητα, η εργονομία και η αποτελεσματικότητα ενός Εξαρτηματος, ενός Μηχανισμού ή ενός Μηχανήματος θα καθορίσουν τη διαδρομή του στον ανταγωνισμό, προς όφελος του κατασκευαστή και του χρήστη.

  Η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί σε Βιομηχανικές Κατασκευές δίνοντας μια ρεαλιστική απεικόνιση σε 3D σχεδίαση με την τελική μορφή του αντικειμένου, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται η ολοκλήρωση της κατασκευής με αναλυτική 2D σχεδίαση.

Δείτε μερικές εφαρμογές:

 

ΑΓΩΓΟΣ ΨΥΞΕΩΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΩΝ ΑΕΡΙΩΝ.

   Αγωγός ψύξεως θερμών καυσαερίων . Κατασκευάστηκε με 263 σωλήνες 3 in για να κυκλοφορεί το νερό ψύξεως, ενώ εσωτερικά κυκλοφορεί το υπέρθερμο καυσαέριο με 700 βαθμούς C

Βάρος 4.500 kg

 

ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ 15 m ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ 80 m. .

  Κατασκευή μηχανήματος για την εναπόθεση φουσκωτού σκάφους μήκους 15 m σε συνθήκες ιδιαίτερης προσαρμογής σε κότερο 80 m. Εξαιρετική και μοναδική σχεδίαση και κατασκευή, προσαρμοσμένη στην ιδιότυπη ανάγκη του εντολέα μου.

Βάρος 7.500 kg

 

FLASHLIGHT - ΦΑΚΟΣ ΧΕΙΡΟΣ.

Σχέδιο 3D στον υπολογιστή με κατασκευαστικά σχέδια. Υποστήριξη μέχρι την κατασκευή.

      Το κατασκευαστικό σχέδιο διασφαλίζει την τελική μορφή του αντικειμένου και δίνει παράλληλα τη δυνατότητα της συγκέντρωσης προσφορών κατασκευής, με απολύτως ανταγωνιστικούς όρους, εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος κατασκευής αφού όλες οι προσφορές αναφέρονται στο ίδιο αντικείμενο, ενώ ο πελάτης μας, αφού είχε σαν οδηγό την ρεαλιστική απεικόνιση της κάθε σκέψης του.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.